Gratis værktøjer til startup

godplan.dk er et startup-produkt, designet og udviklet ved hjælp af en række gratis værktøjer.

Websiden kan bruges, hvis du skal planlægge et arrangement sammen med venner eller familie. Det er en løsning, min gode veninde og jeg har udviklet i vores fritid.

God Plan logo

Jeg nørder tit med en eller anden form for digital kreativitet i min fritid. Her under Corona har der været lidt ekstra tid til at fordybe sig, og meget af den tid har jeg brugt til at undersøge, designe og udvikle God Plan.

Siden kan bruges, når du sammen med dine venner eller familie vil planlægge et arrangement. I stedet for at skrive masser af beskeder frem og tilbage for at finde et tidspunkt, der passer alle, kan I oprette en God Plan. Så kan I stemme om, hvilke tidspunkter der passer bedst. I kan også stemme om aktiviteter, f.eks. om I skal tage i biografen, tage ud at spise sammen eller noget helt tredje. Prøv God Plan – det er helt gratis.

Vores formål med websiden var først og fremmest at lære noget nyt, og det har vi helt sikkert opnået. Vi har sat os ind i mange emner, vi ikke normalt beskæftiger os med i vores daglige arbejde og har på den måde fået udvidet horisonten.

Gratis værktøjer, vi har brugt

Udover prisen på vores domæner, som godplan.dk, har vi udelukkende brugt gratis værktøjer til design og udvikling af God Plan. Her ser du liste af de værktøjer, vi valgte efter at have undersøgt en hel del. Måske kan du bruge listen som inspiration, hvis du selv gerne vil i gang med et startup eller fritidsprojekt:

Der er cookies i værktøjskassen, så jeg kan se, hvilke indlæg der bliver læst mest. Når du klikker videre, tæller jeg også dine klik med, men jeg kan ikke se, hvem du er.